fbpx

Hinauspalvelu
Jyväskylän seudulla

24h päivystys!
Jyväskylä
Äänekoski
Laukaa

Hinauspalvelut

Hinaus-Apu Mehtovuori tarjoaa monipuolisia hinaus- ja tiepalveluita yli 30 vuoden kokemuksella Leppävedeltä käsin Jyväskylässä,
Äänekoskella, Laukaassa sekä koko Keski-Suomen alueella. 

Hinauspalvelun tilaaminen

Voit tilata hinauspalvelun soittamalla palvelunumeroomme 020 747 9622. Päivystämme numerossa kaikkina vuoden päivinä kellon ympäri! Saat heti puhelun aikana tiedot missä lähin hinausautomme on ja kuinka kauan hinausauton saapuminen luoksesi kestää.

Olipa tarpeesi sitten tien poskeen jääneen auton hinaus korjaamolle, auton ojasta veto tai vaikkapa harrasteauton siirtäminen, ota yhteyttä! Ammattitaitoiset ja taatusti ystävälliset kuljettajamme palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Autamme tarvittaessa korjaamon valinnassa ja taksikyytien järjestämisessä.

Nyt meiltä myös raskaan kaluston hinaus

Uusi hinausautomme mahdollistaa nyt myös raskaan kaluston hinauksen. Tarjoammekin nyt kuorma-autojen, linja-autojen, työkoneiden sekä muun raskaan kaluston hinauksen Jyväskylän sekä muun Keski-Suomen alueella. 
Soita ja tilaa! 
020 747 9622

Toiminta-alueemme on Jyväskylä lähialueineen

Jyväskylä
Muurame
Toivakka
Petäjävesi
Hankasalmi
Uurainen
JÄMSÄ
KUHMOINEN
LAUKAA
Joutsa
Luhanka
Äänekoski
Konnevesi

Kattaako vakuutus hinauksen?

Mikäli autossasi on niin sanottu kaskovakuutus, kuuluu hinaus useimmiten vakuutuksesi piiriin. Laskutamme tällöin hinauksesta suoraan vakuutusyhtiötäsi, jolloin sinun ei tarvitse raottaa lompakkoasi lainkaan. Tunnemme yleiset Suomessa käytettävät autovakuutukset ja osaamme useimmiten kertoa suoralta kädeltä kattaako sinun vakuutuksesi hinauspalvelun. Palvelemme vakuutusyhtiöitä tapauskohtaisesti myös sijaisautojen toimittamisessa.

Ei omavastuuta eikä bonusten menettämistä

Hinauksen laskuttaminen vakuutusyhtiöltäsi ei aiheuta vakuutusbonustesi menettämistä. Hinauksen kustannus laskutetaan vakuutusyhtiöltäsi täysimääräisenä, eikä omavastuuosuutta ole.

Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita

Olipa vakuutusyhtiösi Pohjola, LähiTapiola, If, Fennia, Turva, Pohjantähti tai jokin muu - 
me palvelemme! Teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa ja voimme näin laskuttaa hinauksesta sinunkin vakuutusyhtiötäsi.

Muista myös turvallisuus

Mikäli joudut pysäköimään tien sivuun, muista turvallisuus! 
Kun soitat hinauspalvelumme numeroon saat aina tapauskohtaiset turvallisuusohjeet. Erityisesti vilkkaasti liikennöidyillä sekä korkeiden nopeusrajoitusten alueilla on tärkeää välttää vaaratilanteita.

Kun tarvitset hinausta Jyväskylän seudulla tai muualla Keski-Suomessa, 
me tulemme paikalle kelloon katsomatta!