fbpx

Auton ovien avaus

24h päivystys!
Jyväskylä
/      Keski-Suomi

Auton ovien avaus

Jäivätkö avaimet auton sisään? Älä jää ulkopuolelle harmittelemaan, sillä me voimme auttaa! Hinaus-Apu Mehtovuori hoitaa auton oven avauksen Jyväskylän seudulla ja koko Keski-Suomessa 24 tuntia vuorokaudessa. 

Auton ovien avaus mahdollistaa matkasi jatkumisen

Auton ovet saattavat lukkiutua monesta syystä. Omasta huolimattomuudesta, kovien pakkaskelien ansioista tai toisinaan joskus jopa oman nelijalkaisen ystävän toimesta. 

Joskus käy myös niin, etteivät vara-avaimet ole niin helposti saatavilla kuin toivoisi. Silloin on parasta soittaa apuun luotettava ammattilainen, jolta auton oven avaus sujuu helposti ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

Jos avaimet jäävät auton sisään, älä riko ikkunaa!

Auton ikkunan rikkominen on nopea keino päästä autoon sisään, mutta se tulee yllättävän kalliiksi. Autojen pienet ikkunat ovat erikoishinnoiteltuja varaosia, joiden hinta yllättää ostajan lähes aina. Ammattilaisen suorittama oven avaus tulee ikkunan rikkomista halvemmaksi ja onnistuu usein hetkessä.

Palvelemme 30 vuoden kokemuksella

Kokenut henkilökuntamme hoitaa ovien avaukset rutiinilla. Laaja kokemus eri automerkeistä ja malleista auttaa oikean avaustekniikan valinnassa. Käyttämämme erikoistyökalut mahdollistavat ovien avauksen siten, että autoon jää mahdollisimman vähän jälkiä.

Toiminta-alueemme on Jyväskylä lähialueineen

Jyväskylä
Muurame
Toivakka
Petäjävesi
Hankasalmi
Uurainen
JÄMSÄ
KUHMOINEN
LAUKAA
Joutsa
Luhanka
Äänekoski
Konnevesi

Kun tarvitset hinausta Jyväskylän seudulla tai muualla Keski-Suomessa, 
me tulemme paikalle kelloon katsomatta!